Grill 057 w / Reaky Reakson

V studiu se nam bo pridružil eden izmed najbolj samosvojih elektroničarjev pri nas, v čigar glasbi je moč najti vplive tako elektronskih, kot tudi drugih glasbenih zvrsti. K nam bo prijezdil na krilih svojega zadnjega albuma Breakfast At Sunset, ki velja za enega izmed sladkorčkov letošnjega leta.

Številni ga smatrajo za enega izmed največjih originalov na domačem elektronskem prizorišču. Njegov stil velja za unikatnega, v njem pa je moč čutiti vplive številnih elektronskih in ostalih glasbenih žanrov. Globok in hipnotičen ter hkrati udaren in energičen je njegova esenca, ki je ostala nespremenjena vse od konca devetdesetih, ko se je začelo njegovo glasbeno popotovanje.

 

 

 

Njegove skladbe so izšle na nekaterih izmed največjih techno in trance založb, pri čemur se lahko pohvali s preko 30 vinilnimi, stotinami digitalnih in izdajami na številnih eminentnih CD kompilacijah, njegova glasba pa je stalnica številnih radijskih oddaj. S tem si je pridobil spoštovanje velikanov elektronske glasbe, posledično pa tudi nastope po klubih in festivalih po Evropi in preko luže, kjer si je nabral lepo število sledilcev, katere s svojimi energičnimi in glasbeno raznolikimi živimi nastopi nikoli ne razočara.

Muziko s slednjimi že nekaj let deli tudi preko svoje založbe Midnight Resurrection, kjer se mu je pridružilo kar nekaj enakomislečih ustvarjalcev in v okviru katere je zagrešil številne odmevne dogodke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *